Barbord i træ og andre smarte møbler vinder indpas i danskernes boliger

Barbord i træ og andre smarte møbler vinder indpas i danskernes boliger

Tider og boligtrends skifter jo som bekendt, og nogle ting vinder bare større indpas end andre.
I de sidste par år har især smarte og funktionelle møbler med såkaldte dobbeltfunktioner især fundet vej til danskernes hjem. Især dem der bor i mindre lejligheder i byerne. Men nogle af de smukke og praktiske møbler er også blevet hver mands eje efterhånden, det gælder f.eks. smukke barborde i træ. 

Et barbord pynter i flere rum

Ofte var barbordet noget der kun hørte til i gildesalen, i herreværelset eller i studieboligerne, men nu er det blevet et utrolig populært møbel i flere af husets rum.
Få f.eks. et lækkert barbord i træ i køkkenet hvor du kan nyde en kop kaffe med gæsterne, eller byde dem på en lille aperitif mens de venter på maden.
I de mindre boliger kan et barbord i træ i stuen gøre det ud for både et skrivebord, et spisebord, og evt. som lidt plads til dekoration når det ikke bliver brugt til andet. 

Vælg det bord der matcher dine behov

Når du skal vælge barbord, så er der heldigvis masser af borde du kan vælge imellem, og du kan finde præcist det barbord der passer ind i dit hjem og til dine behov. Vælg f.eks. ud fra: 

  • Størrelse på bordplade
  • Højde
  • Antal pladser omkring bordet
  • Materialer på bordplade og ben
  • Pris

Et barbord i træ passer i mange tilfælde rigtig godt ind i den nordiske og minimalistiske stil som vi danskere elsker at indrette os med. Men er du mere til en rustik og ungdommelig New Yorker stil, så er det ingen hindring. Vælg evt. et barbord med lidt grovere ben og rustik overflade. 

Er du gør-det-selv-typen

Er du GDS’er helt ind i hjertet, og bryder du dig egentlig ikke ret meget om at de møbler der findes i dit hjem, også er at finde andre steder, så har du selvfølgelig også mulighed for at lave dit helt eget barbord ganske simpelt.
Er du til en halv/halv løsning så køb evt. nogle fede bordben, eller en rigtig lækker bordplade og lav selv resten.
På den måde har du stadig sat dit helt eget personlige touch på dit barbord, men du har samtidig sikret dig at du har noget helt unikt i dit hjem der afspejler din stil.

Få et barbord til den rigtige pris

Når man køber møbler så kan man sjældent undgå at kigge på prisen. Uanset om dit budget er stort eller lille har du dog god mulighed for at få et barbord. Ofte er en løsning hvor du selv laver noget af det langt billigere, men alt efter hvilken træsort, kvalitet osv. du generelt vælger, så vil prisen selvfølgelig også være derefter.
Planlægger du at bruge dit barbord hyppigt og til flere formål, så kan det selvfølgelig anbefales at du vælger et mere robust bord i en bedre kvalitet end hvis det mest er til pynt og hygge.

Author Image
administrator