Få foretaget et el eftersyn for at optimere din sikkerhed og tryghed

Få foretaget et el eftersyn for at optimere din sikkerhed og tryghed

Hvis du eksempelvis skal sælge din bolig, er et el eftersyn nødvendigt og obligatorisk. Ligeledes kan du få et eftersyn på elinstallationerne på din arbejdsplads, hvis de begynder at trænge til fornyelse, eller hvis du vil være sikker på at sikkerheden er i orden. Hvis hverdagen skal forløbe uden problemer og uden bump på vejen, er det vigtigt at der altid er styr på teknikken. Derudover kan fejl i elinstallationer medføre brand eller at folk får stød. Læs mere om dine muligheder for et el eftersyn på reel-installation.dk. Her finder du god service, høj kvalitet samt ansatte med god erfaring, som er fuldkomment afgørende.

Professionel udførelse af eftersyn

Ved et el eftersyn gennemgår man alle elinstallationer i en bygning. Alle rummene i bygningen eller boligen gennemgås grundigt, og dette gøres med professionel omhu for at sikre, at alle elinstallationer er som de skal være og lovlige. De skal leve op til nogle særlige krav, og det er vigtigt at disse bliver overholdt til punkt og prikke. Hvis din bygning skal have foretaget et el eftersyn, vil der blive kontrolleret alle bygningens fejlstrømsafbrydere, eltavler, materiel bag stikkontakter, lampeudtag og afbrydere samt lavvoltsinstallationer og elinstallationens dimensionering. Dette gøres for at sikre din sikkerhed, som er altafgørende på et sted, hvor du færdes ofte, hvilket du naturligvis gør i dit hjem eller på din arbejdsplads.

El eftersyn må udelukkende udføres af autoriserede installatørvirksomheder. I forbindelse med at der tegnes en ejerskifteforsikring ved bolighandler er el eftersyn obligatoriske. Derfor bliver du nødt til at få udført et eftersyn af en autoriseret, inden du kan sælge din bolig. Derudover optimeres sikkerheden ved et el eftersyn, som kan gøre dig mere tryg. På denne måde ved du at der ikke er risiko for eksempelvis at få stød ved dine elinstallationer. Derudover ved du at der ikke er risiko for brand i din bolig eller på din arbejdsplads.

Problemer ved ulovlige elinstallationer

Fejl i elinstallationer er hvert år skyld i, at der mange steder udbryder brand. Det er noget de færreste tænker over, men hvis du ønsker at føle dig sikker og tryg i dit hjem, kan det være en god idé at få kontrolleret dine installationer med jævne mellemrum. Udover den øgede risiko for brand, er fejl i elinstallationer årsag til mange tilfælde med folk der får stød årligt, grundet ulovlige installationer. Hvis du ønsker at dine omgivelser skal være trygge for dig selv, og dem du er sammen med i din hverdag, kan du opsøge en autoriseret installatørvirksomhed, der kan tjekke dine elinstallationer.

Hvis du står i en situation, hvor du skal sælge din bolig, er et el eftersyn obligatorisk af den simple grund, at det sikrer både køber og sælger i situationen omkring handlen, så begge parter kan føle sig mere sikre. Eftersynet er en del af huseftersynsordningen. Hvis du ønsker optimal sikkerhed, kan du opsøge en virksomhed der tilbyder el eftersyn.

Author Image
administrator