Find et julekostume til at fejre julen

Find et julekostume til at fejre julen

Klejner, bjældeklang og nisser. Julen er en herlig tid, som mange elsker og glæder sig til hele året. Flere og flere butikker starter allerede i oktober med at forberede til julen, og langsomt gøre klar til december. Hvorfor skulle man også kun nøjes med en enkelt julemåned?

Der findes store mængder julepynt man kunne købe, men hvorfor ikke købe noget pynt du selv kan have på?

Julekostumer til familiefesten

Kostumer kan være en god mulighed for at gøre familiefesten lidt hyggeligere. Naturligvis kan man godt køre det almindelige pæne tøj, men når nu julen kun kommer én gang om året, hvorfor så ikke have tøj på der passer til temaet? Mange personer elsker at klæde sig ud og julen er ikke en undtagelse. Du kan finde et julekostume til alle aldre og familiemedlemmer. På den måde kan hele familien være samlet om det, og ingen føler sig udenfor.

Kostumerne behøver heller ikke kun at være nissepige og dreng, der er også andre muligheder. Man kan både være alf, engel, snemand, Josef, Maria eller Jesus. Kun fantasien sætter grænser!

For børnene kan disse kostumer også bruges til juleafslutninger på skolen, hvor der ofte kan være juleaktiviteter. Når vi når hen til fastelavn i februar, vil der også være mulighed for at genbruge kostumerne, så børnene får brugt det mest muligt, inden de skal have en større størrelse.

Julemanden kommer på besøg

Mange børn tror på julemanden og her kunne kostumerne være en god idé til et sjovt indslag til familiefesten. Et voksent medlem af familien kunne for eksempel klæde sig ud som julemanden og komme på besøg derhjemme og overraske børnene. Det er ofte en glædelig stund, som børnene vil mindes med glæde. Og da kostumet er så detaljeret, behøver det ikke nødvendigvis være en mand der klæder sig ud. Dertil er der selvfølgelig også Julemandens kone, som også kunne komme på besøg.

partybutikken.dk

En festlig julefrokost

Et julekostume behøver ikke kun være til familiefesterne, det kan også bruges til julefrokost med arbejdet eller venner. Igen kan det blive et element der samler folk, hvis alle er med på den. Til julefrokoster kan der også være mange lege, og måske kunne det arrangeres at man fik en rolle sammen med sit kostume? Der kunne for eksempel laves rollespil, som et sjovt indslag til festen.

Kostumet behøver heller ikke koste flere hundrede kroner, de kan ofte fås til en billig pris. Og så har man muligheden for at gemme kostumet til næste år.

En fræk aftale

Man kan også vælge den lidt mere intime og frække situation, at trække i julekostumet. Der findes mange sexede kostumer, til særligt kvinder. De kunne bruges sammen med partneren, hvor der også her er mulighed for lidt rollespil. Her kan julekostumet, som mange andre kostumer, være med til at krydre den romantiske date. Er man lidt frisk, kan man også bruge de frække kostumer til en bytur. Mange barer og diskoteker kører også juletema, hvor kostumet ville passe godt ind.

Author Image
administrator