Køb en hjertestarter til virksomheden

Køb en hjertestarter til virksomheden

Hvis du er chef i din egen virksomhed, så går du også op i, at dine ansatte har det godt. Dette kan man sørge for, på flere forskellige måder. Du kan undgå at skælde ud, du kan lytte, når dine ansatte kommer for at tale med dig, og du kan give dem gode julegaver, når det er den tid på året. Der er dog én ting, som det er meget vigtigt, du altid har fokus på som chef – og det er de ansattes sikkerhed. Det kan du læse mere om i denne artikel.

De ansattes sikkerhed er alfa og omega

Man kan som sagt gøre rigtig meget for at være en god chef, men er det bedste ikke, hvis du kan holde dine ansatte i live? Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude, og hvornår man pludselig har brug for at have en Hjertestarter, og selvom alle håber, at de aldrig kommer til at skulle bruge den, så er det altså langt bedre at have en, I ikke kommer til at bruge end ikke at have en, som i en dag har brug for.

Er en hjertestarter spild af penge?

Måske du tænker, at det bare er spild af penge at købe en hjertestarter til virksomheden. Dog er det en meget lille pris at betale, for at dine ansatte er i sikre hænder. Det er ganske forfærdeligt at vide, at man selv kunne have været med til at forhindre det, der er sket. Der er ingen grund til, at du kigger tilbage på hændelsen og tænker ”Jeg skulle have forberedt mig”. Det er der ikke nogen, der får deres liv tilbage af. Hvis du virkelig er seriøs omkring, at du gerne vil sikre dig dine ansattes sikkerhed, så skal du også have en hjertestarter i virksomheden.

Sådan gør du, når uheldet er ude

Det er også godt at være en smule forberedt på, hvad man så faktisk skal gøre, hvis først uheldet er ude. Inden du bruger en hjertestarter, skal du selvfølgelig være sikker på, at hjertet ikke slår. Der er ingen grund til at bruge en hjertestarter på en, hvis hjerter stadig hamrer. Når du har konstateret, at hjertet ikke længere slår, så tager du hjertestarteren ud af væggen. Der er naturligvis placeret et sted, hvor den er nem at få fat i. Man bruger hjertestarteren, når man skal sætte et hjerte i gang, efter det har været gået i stå. Dette sker gennem elektriske stød, der sendes fra apparatet gennem brystkassen. Hjertestarteren består altså af en maskine og to elektroder.

Er det svært at bruge en hjertestarter?

Det hjælper dog ikke noget, at der hænger en hjertestarter på væggen, hvis ingen kan finde ud af at bruge den. Det har producenten bag hjertestarteren heldigvis allerede tænkt på, og derfor er hjertestarteren lavet meget pædagogisk. Efter du har taget hjertestarteren ud og trykket på ”tænd”-knappen, så vil maskinen begynde at fortælle dig, hvad du skal gøre. Den fortæller blandt andet, hvordan elektroderne skal placeres, så de sidder korrekt og så videre.

Author Image
administrator