Tandlæge Rødovre: Derfor bør du vælge en tandlæge udenfor hovedstaden

Tandlæge Rødovre: Derfor bør du vælge en tandlæge udenfor hovedstaden

Der er ingen regler for, at du skal vælge en tandlæge i den kommune, du bor i. Så selvom du bor i København, hvorfor så ikke vælge en tandlæge Rødovre? Hvis du vælger at skifte tandlæge, så bør du kraftigt overveje at finde én, der ligger udenfor Københavns kommune. Bare i forstæderne kan du finde klinikker, der sætter tempoet lidt ned og har mere tid til dig og dine behov. 

Med en tandlæge i Rødovre kan du opnå en række fordele, du ikke vil kunne i hovedstaden. Læs med i den her artikel og lær mere om, hvorfor det er det værd at køre lidt, når du skal til tandlægen. 

Væk fra stress og jag 

Når du vælger tandlæge Rødovre slipper du for den stress og jag, du kan opleve i København. Kom ud af byen og sæt tempoet lidt ned, få en pause fra det travle storbyliv. 

Med en tandlæge Rødovre kan du godt regne med en service, der afspejler manglen på storbyjag. Mere tid og overskud vil møde dig i receptionen, og du kan roligt sætte dig ned og slappe af, mens du venter på at blive kaldt ind. 

Du kan opnå en mere personlig forbindelse med personalet, og du bliver ikke bare endnu et ansigt i mængden. En tandlæge Rødovre har tid til dig og dine behov, og det bliver derfor også mere muligt at gå i dialog med din tandlæge, hvis du har nogle særlige behov. Det kan for eksempel være, du ikke er synderligt begejstret for tandlægebesøg? Bare sig det, så sættes farten ned. 

Priserne 

Priserne vil se anderledes ud, når du bevæger dig udenfor København. En tandlæge Rødovre skal ikke betale lige så høj husleje som en tandlæge på Nørrebro eller Frederiksberg, og derfor behøver de heller ikke hæve priserne. 

Du kan altså spare din pengepung lidt, selvom du selvfølgelig får en smule transportudgifter. 

Kortere ventetid 

Der er ikke lige så mange udenfor hovedstaden, der skal til på én gang, så du kan godt regne med kortere ventetider. Hvis du knækker en tand, kan du i København godt være nødt til at vente et par dage, selv med en akuttid. Sandsynligheden er større for, at du kan komme til samme eller næste dag, når det drejer sig om en tandlæge udenbys. 

Ulemper 

Der er selvfølgelig også nogle ulemper ved at vælge en tandlæge, der ikke bor i byen. Du vil helt automatisk få en længere transporttid. Hvis du har en tid til tandlægen klokken 8 om morgenen, så skal du meget tidligt ad sted, for at du kan komme igennem morgentrafikken og frem til tiden. Det kan også kræve en særlig aftale med din chef, hvis du skal være væk lang tid for et rutinetjek. 

Sidst kommer udgifterne. Som tidligere nævnt er det billigere at gå til tandlæge udenfor København, men du skal lægge nogle transportudgifter oveni. Dertil kommer det svære ved transport, hvis du nu skal opereres og ikke kan køre dig selv. 

Author Image
administrator