Mange har hund

Mange har hund

Hver fjerde husstand i Danmark har hund. Det er mange mennesker, der hver dag lufter, aktiverer og fodrer en hund eller flere. Det er mange mennesker, der bruger mange timer på deres kæledyr. At have hund er nemlig et stort arbejde. Det giver også mange mennesker, der går op i at finde det bedste foder til deres hund. Mange går nemlig op i at give deres hund det bedst mulige liv.

Vi får kæledyr, fordi de gør vores liv bedre. Vi kan give tilbage til dyrene ved at sørge godt for dem. Ligesom det er vigtigt for os at spise god, sund mad, så er det også vigtigt for dyr, og det er vigtigt for hunde.

Hundefoder fra Arion

Til alle de hundeejere, der går op i at fodre deres hund med et godt hundefoder, er der heldigvis mange gode muligheder. Du kan fx fodre din hund med hundefoder fra Arion. Arion laver et godt tørfoder til hunde, og der er flere slags at vælge imellem. Du kan få hvalpefoder til din hvalp og hundefoder, der er fremstillet specielt til fx den gamle hund eller allergihunden.

Arion gør det nemt for dig at give din hund et godt hundefoder. Det er nemt at fodre med tørfoder, men det er ikke alt tørfoder, der er godt. Hundefoder fra Arion er kvalitetsfoder, som du roligt kan fodre din bedste forbenede ven med.

Godt hundefoder betyder godt helbred

Det er lige så vigtigt for hunde at spise rigtigt, som det er for mennesker. En sund kost giver en sund krop – både hos hunde og mennesker. Vi skal dog ikke spise det samme. Du kan ikke bare give din hund den samme mad, som du selv spiser. Den har brug for en helt bestemt sammensætning af forskellige vitaminer, mineraler og så videre.

Køber du et hundefoder af god kvalitet, kan du nemt give din hund alt det, den har brug for. Den får de næringsstoffer, den har brug for, og den kan holde sig sund. Får din hund ikke nok af visse næringsstoffer, kan den udvikle forskellige sygdomme og skavanker på grund af den mangel.

arion

Vælg Arion

Du kan gå ned i din dagligvarebutik og finde et meget billigt tørfoder. Du kan også tage hen til din dyrlæge og finde et meget dyrt hundefoder. Der er foder, der ligger i begge ender af prisskalaen. Der er også foder i begge ender af kvalitetsskalaen. De svarer bare ikke fuldstændig til hinanden. Du kan købe det dyreste hundefoder, uden at det er bedre end et foder til en middel pris. Det billigste er ikke godt, men det dyreste behøver ikke at være det bedste.

Arion ligger prismæssigt omkring midten. Det er ikke det billigste hundefoder, du kan finde. Det er heller ikke det dyreste. Men det er kvalitet, og det er gennemtænkt. Det er udviklet ud fra mange års erfaring og en stor ekspertise. Du kan fodre din hund med Arion hundefoder og slappe helt af. Din hund får den nødvendige næring og kan leve et sundt og langt liv.

Author Image
administrator