Få dit livs oplevelse med Try Medics i udlandet

Få dit livs oplevelse med Try Medics i udlandet

Try Medics er et bureau, der hjælper folk med at komme til udlandet i praktik inden for sundhedsfaget. Et praktikophold i udlandet med Try Medics kan bruges til mange ting – og så er det også bare en super fed oplevelse i sig selv. I denne artikel kan du læse mere om programmet, og så bliver du sikkert klogere på, om det kunne være noget for dig.  

Drømmer du om at blive sygeplejerske? 

Hvis du f.eks. har en drøm om at blive sygeplejerske, så kan det være en stor fordel at tage med Try Medics til udlandet. Der er nemlig mange, som drømmer om at komme ind på en uddannelse, men hvor de ikke har et snit, der giver dem adgang. Er det også tilfældet ved dig, så skal du sørge for at lave en kvote 2 ansøgning, der er god. Her kigges der f.eks. på erfaringen inden for området. Derfor kan det være super godt at have praktik i udlandet som sygeplejerske på CV’et.  

Studerer du allerede? 

Men du kan også tage med Try Medics til udlandet, hvis du allerede er i gang med dit studie. Det kan nemlig stadig være super godt for CV’et, til når du f.eks. skal ud for at søge jobs, når du er færdig med dit studie. Men det er ikke bare fordi, at det ser godt på CV’et, du kan gøre det. Det er også fordi, at det er hele oplevelsen værd. 

Hvor kan jeg tage hen med Try Medics programmet? 

Try Medics tilbyder destinationer som Uganda og Zanzibar, som virkelig er fattige lande, der altid kan bruge en ekstra hjælp. Hvis du endnu ikke er under uddannelse, så kan du komme i det, man kan kalde for observationspraktik. Her lærer du ved at se, hvordan det hele forløber på et sygehus. 

Masser af tid til andre oplevelser 

Men det er klart, at man også gerne vil opleve andet end et hospital, når man er i et nyt land. Derfor er det godt, at der er taget hensyn til dette i form af, at man ikke har for mange timer på hospitalet. For det meste kan man regne med, at man skal være der fra 07:30-12. Derefter har du resten af dagen til at opleve kulturen og landet. 

Få nye bekendtskaber på din rejse 

Mange oplever også at få nye bekendtskaber, når de er på ophold med Try Medics i udlandet. Når man er på ophold, så kommer man nemlig til at møde mange andre, der også er i praktik i udlandet. Men ikke nok med det, du kommer faktisk også til at bo sammen med dem i et Try Medics hus. Her bliver du virkelig sørget for. Der er nemlig en chauffør, der sørger for, at du kommer frem og tilbage mellem hjem og hospital. Derudover er der folk, der sørger for at lave mad til dig, og der er sørme også nogle, der gør rent. Så det er altså ikke noget, du skal bruge din tid på under dit ophold. 

Author Image
administrator