Få en ordentlig serviceaftale når du køber vakuumpumpe

Få en ordentlig serviceaftale når du køber vakuumpumpe

I en stor del af industrien anvender man vakuumpumper til forskellige ting. Det kan være til at vakuumpakke tøj eller fødevarer, eller noget meget større. Men uanset hvad det er man vakuumpakker, så er det næsten uundgåeligt, at man ikke en gang imellem støder på et problem med sin vakuum pumpe.

Opstår der et problem med ens vakuum pumpe, så kan det være rart at have muligheden for at få en professionel ud til at fiske problemet. Derfor kan det være rart at have en serviceaftale med leverandøren af ens vakuum pumpe.

Få en skræddersyet serviceaftale

Har man brug for at der kommer én ud for at tage et kig på ens vakuum pumpe, fordi den er i uorden, så kan det godt blive dyrt. Medmindre man allerede har en serviceaftale. De fleste leverandører af vakuumpumper giver mulighed for en serviceaftale.

Men det er kun de bedste der giver mulighed for en serviceaftale, som er skræddersyet lige efter ens eget behov. Det kan man hos https://granzow.dk/produkter/vakuumpumper. De leverer både vakuum pumper og kan tilbyde en skræddersyet serviceaftale.

Har man en guldaftale eller en anden skræddersyet serviceaftale på sin vakuum pumpe, så er det helt sikkert, at det er muligt at få en servicemedarbejder ud, uanset om det er hverdag eller weekend. Så behøver man aldrig at være rigtig bekymret for om uheldet skulle være ude. Der kan nemlig rettes op på det rigtig hurtigt.

Arbejder man på højtryk, så er det ikke meget ”downtime”, der skal til, før end at man begynder at miste produktion. Så kan det være ekstremt vigtigt at få én ud til at kigge på ens vakuum pumpe.

Få leveret komponenter eller artikler til vedligehold

I nogle tilfælde kan det dog være, at man selv har en med ekspertisen til at reparere ens vakuum pumpe. Men derfor er der sikkert brug for nye komponenter alligevel. Så er det rart at have en leverandør, som kan handle hurtigt og få sendt den rette part hurtigst muligt.

Eller måske har man brug for nogle artikler til mere generelt vedligehold af ens vakuum pumpe. Igen vil man gerne have en professionel leverandør, og gerne selv samme leverandør som har leveret pumpen. Det er nemlig ens garanti for, at de artikler man modtager til vedligehold, er perfekte til den vakuumpumpe man har.

En ting er helt sikkert når man har en pumpe til vakuum eller en anden form for industrielt maskineri: Det er vigtigt at have adgang til hurtig reparation, hvis man skulle opleve problemer med sit maskineri. Om det er i form af en serviceaftale på guldniveau eller en aftale, der er skræddersyet til en, eller man har sin egen mekaniker og reservedele, så er det vigtigt at have det afklaret.

Derudover bør man selvfølgelig også tænke på regelmæssigt vedligehold af sit maskineri, netop for at minimere chancen for komplikationer undervejs i maskinens arbejdsproces. Så sørg for også at have artikler til vedligehold og evt. rensning på lager.

Author Image
administrator