Få hjælp til at vælge den rigtige Dunlopillo seng

Få hjælp til at vælge den rigtige Dunlopillo seng

Står du over for at skulle vælge en ny seng – og har du brug for lidt hjælp til at træffe det helt rigtige valg?  
 
Hvad enten du ønsker dig den mere simple boxmadras, hotelkomforten fra kontinentalsengen eller den store fleksibilitet i elevationssengen, giver det god mening at kigge nærmere på en dansk produceret Dunlopillo seng – nogle af de bedste på markedet.  
 
De kan købes gennem Sengespecialisten, hvor du kan få en meget kompetent rådgivning, så du får den seng, der passer dig allerbedst. Det kan være alt fra rådgivning om størrelsen på din Dunlopillo seng til en større indsigt i, hvad de forskellige komfortlag kan gøre for din nattesøvn. Sengespecialisten er en af de forhandlere, der gør en dyd ud af rådgive kunderne ned til mindste detalje, og du kan udover den almene rådgivning også bestille en individuel specialistrådgivning.  


 
Sengevalget – ekstremt vigtigt for nattesøvnen og helbredet  


Men er en seng ikke bare en seng? Kan det overhovedet betale sig at lægge både stor energi og store pengesummer i en seng?  

Det kan i høj grad betale sig at lægge ekstra kærlighed i valget af en seng – og få hjælp af de professionelle til at tage det bedste valg. Tænk blot på, hvor mange timer du tilbringer i sengen på daglig basis. Regner du lidt ekstra på det, tilbringer du omkring en tredjedel af livet i din seng – så du bør sørge for, at det føles både godt og trygt at lægge dig på madrassen aften efter aften.  
 
Har sengen ikke den ønskede komfort, kan det have en negativ indflydelse på din nattesøvn og dermed også dit helbred. Den manglende komfort kan resultere i bl.a. ømme led, men sover du dårligt over en længere periode, kan det ifølge veldokumenterede forskningsresultater også forårsage langt større helbredsproblemer på sigt, heriblandt for hukommelsen, hjertet og de hormonelle systemer.  
 
En seng er derfor ikke bare en seng – det er boligens vigtigste møbel, og en investering i dit helbred. 

 
 
Hvorfor lige en Dunlopillo seng? 


En Dunlopillo seng er båret af mange af de kvalitetsstempler, der kendetegner kvalitetssenge. Det unikke ved Dunlopillo sengene er, at de bygger på et specialudviklet rågummi fra gummitræer, der efter en særlig bearbejdning former sig efter kroppen og giver den en ultimativ støtte. Materialet har været anvendt til alt fra flysæder til motorcykler.  

De mere end 90 års erfaring på markedet har bidraget til, at Dunlopillo i dag anses for at være en af ”verdens mest elskede og førende producenter af senge i naturlatex.”  

Et andet stort plus er, at en Dunlopillo seng bliver produceret af danske håndværkere – nærmere bestemt i Thy. Det er endnu en af de ting, der borger for en høj kvalitet. Håndværket bygger desuden på de håndværkstraditioner, der har været anvendt gennem adskillige årtier.  
 
Sortimentet af Dunlopillo senge er ret bredt – foruden elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser kan du også få latexmadrasserne med forskellige fastheder. Også her kan du gøre brug af Sengespecialistens kyndige erfaring på området.  

Author Image
administrator