Fotokunst: Spred ro i boligen med smukke naturbilleder

Fotokunst: Spred ro i boligen med smukke naturbilleder

Føles stuens bare vægge tomme, men vil du heller ikke forstyrre en fredfyldt atmosfære med vild, moderne kunst eller malerier med gammeldags landidyl? Så er det måske en væg af naturbilleder fra Foto Factory, der skal pryde dit hjem. De rå fotografier skildrer utæmmet natur både her i Danmark og i bl.a. Skotland og på Færøerne. De naturlige linjer i træer, bjerge, vand og sand står skarpt og med en unik skønhed, som er umulig at genskabe i et fotostudie.

Se billederne og bestil på https://foto-factory.dk/ – eller læs mere om, hvorfor naturbilleder fra Foto Factory er en værdifuld investering til boligen, lige her på siden.

naturbilleder

Billeder fra Nordeuropas vilde natur

Som vi også kom ind på i indledningen, så har Foto Factory valgt at specialisere sig i at fange naturens utæmmede skønhed og unikke lys. Det har de gjort ved at tage kameraet under armen og rejse ud på storslåede lokationer i nordeuropæiske lande som f.eks. Færøerne, Skotland – og som danske naturelskere har de selvfølgelig også fundet billedskønne steder herhjemme i landet og foreviget dem på måder, vi ikke allerede har set tusind gange på postkort. En væg med naturbilleder fra Foto Factory fylder stuen, gangen, soveværelset, køkkenet – eller hvor end, du ellers vil hænge fotografierne – med bløde, naturlige farver og konturer, som skaber ro og balance i rummets udtryk.

Plakater på kvalitetspapir eller sanseligt stoftryk

Naturbilleder fra Foto Factory kan bestilles hjem i et bredt udvalg af materialer – naturligvis i topkvalitet og produceret enten her i Danmark eller af særligt udvalgte producenter inden for Europas grænser. Er du mest til de helt klassiske plakater, tilbyder Foto Factory print af alle deres skønne naturskildringer. Dette sker på Hahnemühle-papir, som fremhæver billedernes dybde, lys og afdæmpede, men alligevel intense farvepalet.

Foretrækker du at gå efter et mere rustikt udtryk, eller er du udfordret på akustikken i din bolig? Så kan det være, du bør overveje at bestille naturbillederne som digitalt stoftryk i stedet for print. Billeder lavet af stof vil helt automatisk tage brodden af rungende lyd i lokalet – og de vil dermed hjælpe på, hvis du f.eks. har problemer med at høre dine gæster til fødselsdage eller ved andre festlige lejligheder. Ud over at give god lyd, så giver stoftryk også bare naturbillederne et fantastisk varmt, sanseligt udtryk, som du vil sætte pris på, hvis du ikke er til skarpe linjer og glas.

Skræddersyede rammer, farver og størrelser

Der er rig mulighed for at tilpasse naturbilleder fra Foto Factory til lige præcis din bolig og smag. Selvfølgelig kan de bestilles i standardstørrelser som f.eks. A5 og A3, og stoftryk fås i størrelser op til 120 x 180 cm – men har du et særligt mål, du ønsker at bestille et billede i, er det bestemt også muligt at tilpasse det, så det passer perfekt til din væg. Når du bestiller rammer med til dine fotografier, vil de naturligvis også være lavet i størrelser, der sidder som skræddersyede omkring plakaterne. Der er tale om bæredygtigt, FSC-certificeret træ, så rammerne er lige så naturligt skønne som fotografierne, de indrammer.

Author Image
administrator