Muleposer til reklame

Muleposer til reklame

En mulepose kan være en effektiv og synlig reklame for din virksomhed eller budskab i flere henseender. Muleposen kan være ideel at have med sig, når der skal handles, eller når man skal have pakket en lille taske til strandturen. Den er også ideel, når du skal have en madpakke med i skoven, eller hvis du skal pakke en let taske til overnatning.

En mulepose er kraftig, og har en stor overflade til at få trykt dit logo på. Dermed er det uundgåeligt, at dit logo ikke bliver set – selv på lang afstand.

Hvorfor vælge muleposer med logo?

Sammenfoldede poser med tryk af dit logo eller budskab er en smart, effektiv og billig måde at skabe reklame og synlighed for din virksomhed på. Det kan være i form af detailhandel, hvor du enten giver eller sælge dine muleposer med reklametryk. Det giver synlighed, når kunderne render rundt i bybilledet.

Muleposer kan også bruges, når man skal handle eller til fritidsaktiviteter, hvor det er praktisk med skiftetøj, en madpakke eller andre småting. En slidstærk pose kan være praktisk og nyttig, når du har ting, der skal transporteres. Med en kort eller lang hank, kan du have posen i hånden eller omkring din skulder.

Muleposer i mange varianter

Firmaet TopSupplies har gennem vores stærke indkøb samlet en række forskellige muleposer af høj kvalitet. De har både et udvalg af poser, der er fremstillet i 100 % bomuld, økologisk bomuld og i filt. Muleposerne kan både fås med kort og lang hank. De fås i forskellige størrelser og designs med og uden mønster. De fleste af poserne fås i forskellige farver, så du med stor garanti nok skal kunne finde det rette match for din virksomhed.

Udover muleposer med logo finder du desuden også sammenfoldelige poser, shoppingposer med logo og mange flere.

Hvad koster en mulepose med logo?

Prisen for en mulepose kan variere en smule fra model til model. Derfor er det vigtigt at finde den model, som du mener repræsenterer din virksomhed på bedste vis. Alt efter volumen på din bestilling vil du opleve, at prisen bliver billigere desto flere, du ønsker at få produceret.

Hos TopSupplies har de gennem vores stærke indkøb forhandlet konkurrencedygtige priser på nogle af markedets bedste muleposer. De bestræber os på at gøre vores priser så gennemsigtige og konkurrencedygtige som muligt. Derfor finder du kun priser på vores produkter, hvor de har indregnet alle de udgifter og omkostninger, der kan forekomme ved produktion og levering af din bestilling. Fragten er nemlig også indregnet i deres priser. Så det er jo dejligt nemt, når du skal bestille dine muleposer med tryk.

Author Image
administrator