Smart indretning

Smart indretning

Hvorfor ikke indrette hjemmet med det man bruger i stedet for at fylde hjemmet med møbler eller genstande, som skal pynte og ikke anvendes. Ved at indrette hjemmet med brugbare genstande eller møbler, giver du det der har betydning for hjemmets funktion en central plads – hvor alt har sin rette placering. Men derfor kan inventaret samtidig godt være kønt at se på og udtrykke personlighed.

Smart indretning

Ud fra hvilket rum du ønsker at indrette er der flere ting, som spiller ind for en smart indretning. Køkkenet er stedet, hvor du ønsker, at have redskaber eller ingredienser indenfor rækkevidde. Her kan man købe smarte beholdere eller opdele skuffer i mindre rum for at organisere sig bedst muligt til, at kunne tilbede et måltid. Stuen skal være hyggelig. Det er her familien samles og derfor er det vigtigt med plads til dette.

Tæpper og puder i sofaen kan pynte men samtidig indbyde til at slappe af. Et badeværelse kræver rengøring grundet fugt og god hygiejne. Indret deraf badeværelse organiseret og let at rengøre. 

Smarte møbler såsom en futon sovesofa

Til din smarte indretning findes der flere praktiske møbler med flere funktioner. En futon sovesofa på kontoret kan anvendes til at ændre arbejdsstillingen eller måske tage en pause fra computeren og læne sig tilbage med andet. Her kan en futon sovesofa være ideal for kontoret til overnattende gæster.

Køkkenets elementer og muligheder har en central rolle for at kunne indrette smart. En skabsfryser gør det muligt at have overblik – modsat en kummefryser. Er du typen der glemmer at tage aftensmaden ud af fryseren grundet dets placering, kan det være en god ide at anskaffe et køle/fryseskab hvor begge elementer indgår.

Samtidig sparer du en strømudgift og ved mindre køle/fryseplads et overblik der afhjælper madspild. Dybe skabe har tildens til at gemme bøtter, låg eller andet bagerst i skabet. Her kan dybe inddelte skuffer give bedre overblik og mulighed for en organiseret opbevaring.

Praktisk indretning

Det er smart at være praktisk anlagt – også når det gælder hjemmets inventar. Ved at indrette efter behov giver det hjemmet rum og plads til, at holdes rent og klar til gæster. Hvis alt har et formål og en placering dertil undgår du, at rydde op og finde plads til overskydende rod.

Hav altid det du skal bruge indenfor rækkevidde eller i rummet det anvendes i, for at undgå tingene ikke kommer på rette plads. Igen er køkkenet et godt eksempel på hvordan god organisering, kan gøre arbejdet mere effektivt. Som før nævnt vil en futon sovesofa på kontoret give et kontor funktionen som gæsteværelse.

Et gæsteværelse giver de overnattende mulighed for et privat lukket rum – modsat at overnatte på sofaen. Forgangen er hjemmets “banegård” og jakker, sko og andet hænger i dette rum. Her kan det være en god ide at give sko og overtøj plads og luft til at ånde efter fugtigt vejr. Indret derfor gerne gangen med god mulighed for plads og bøjler. Derved undgår du fugtskader.

Author Image
administrator