Få den perfekte fest med et fadølsanlæg fra Pygmy 25

Få den perfekte fest med et fadølsanlæg fra Pygmy 25

Når du skal holde en fed fest, det kunne for eksempel være en fødselsdagsfest eller et studentergilde, er det selvfølgelig vigtigt med en god omgang øl til selskabet. Her kan det være oplagt at få fat i et fadølsanlæg, der kan let kan levere lækker øl til dine gæster. Det eneste du skal gøre, er at sætte glasset op til hanen, trykke ned, og se den gode øl flyde ud i glasset – det bliver ikke meget lettere! Læs med her, og hør mere om hvordan du kan bruge et fadølsanlæg fra Pygmy 25 til din fest.  

Du er garanteret kolde øl hele aftenen 

En af de mange fordele ved et fadølsanlæg fra Pygmy 25 er, at er sikret kolde øl hele aftenen, uden at skulle stå i lange køer i baren, bare for at få en lunken øl, du kan drikke på 2 minutter. Ved at bruge det smarte fadølsanlæg fra Pygmy 25, til en overraskende lav pris, behøver du faktisk slet ikke løfte en finger! Inden du modtager dit lækre fadølsanlæg, bliver det samlet for dig – derfor skal du ikke gøre andet end at tilkoble fadølsanlægget når du modtager det, og derefter nyde kolde øl sammen med familie og venner til en sjov fest. Fadølsanlægget fra Pygmy 25 har indbygget temperaturkontrol, hvor du kan vælge mellem hele 7 forskellige kølings-niveauer! På den måde er du sikret øl, der passer lige præcis til din smag og dine behov. Derudover kan du skænke op helt op til 30 liter øl i timen – så er festen i hvert fald skudt i gang! 

Undgå spildt øl ud over det hele 

Når du vælger at bruge et fadølsanlæg fra Pygmy 25 til din fest, får du ikke kun kolde øl i lange baner, du undgår også en masse spildt øl udover det hele. Fulde mennesker kan have en tendens til, at snuble og falde konstant – og gerne med drinks og øl i hånden. Med fadølsanlægget fra Pygmy 25 indgår du at skulle rende rundt og rydde op efter dine gæster, hver gang de skal hælde en øl op – bliver det meget bedre? 

Giv din indretning lidt ekstra kant med et fadølsanlæg  

En anden fordel ved det smarte fadølsanlæg fra Pygmy 25 er det lækre og elegante udseende. Selvom det er et fadølsanlæg, der primært bruges til fester, kan det altså også sagtens have en fast plads i dit hjem eller måske i en ”mandehule”. Det komplette fadølsanlæg har et kompakt, ståludseende, der gør, at du nemt kan have det stående fremme, uden at det falder eventuelle gæster i øjnene. Dette er specielt en fordel for dig, som er øl entusiast, og måske kan have en smule svært ved at overbevise din partner og familie om, at du skal have fat i en af de smarte fadølsanlæg. Med fadølsanlægget får du altså ikke kun et lækkert fadølsanlæg, der leverer skøn øl til dine fester, men også et praktisk fadølsanlæg, der sagtens kan være en del af boligindretningen.  

Author Image
administrator