Få inspiration til sommerferie aktiviteter i Danmark

Få inspiration til sommerferie aktiviteter i Danmark


Mange af os har formentlig lagt vores ferieplaner lidt på hylden her til sommeren. Hvad skal du så stille op? Fryse alle dine planer ned, indtil verden igen er åbnet op? Sådan behøver det slet ikke at være, du kan få masser af oplevelser indenfor landets grænser.

Danmark er et lille land, men med rig mulighed for f.eks. at komme ud i naturen og slå telt eller tage på en campingplads. Ligeledes er der er hav af udendørsaktiviteter både de vilde og ekstreme af slagsen og de mere rolige og børnevenlige.

Hvordan skal du bruge din sommer i Danmark?

Du havde måske planlagt en skiferie, påskeferie eller sommerferie i udlandet og måtte aflyse. Hvis det er tilfældet, og du ærgrer dig over, at du skal må blive i Danmark. Vil det helt sikker glæde dig, at der er masser af sommerferie aktiviteter i Danmark, du sikkert ikke var klar over eksisterede. Eller du kunne genfinde en gammel ferieplan i Danmark.

Vi tager ofte til udlandet for at nyde vores ferie eller for at få nogle fede oplevelser. En årsag til det kan være, at vi mener, Danmark er for lille et land, og at der derfor ikke er et særlig stort udbud af aktiviteter.

Men heldigvis er det ikke tilfældet. Selvom Danmark er relativt lille, er der stadig meget som kan udforskes. Du kan måske tage på en ferie til Vesterhavet og se klinterne, gå langs vandet og få en gammeldags isvaffel.

dansk strand

Der er masser af sommeraktiviteter, du kan undersøge

Du kan besøge nogle af de flere hundrede øer, vi har i Danmark. Du kan tage til vadehavet og gå fra fastland til ø. Eller du kan tage til Skagen og se vandene mødes. Der er også masser af oplevelser på Fyn, hvor du blandt andet kan se H.C Andersens gamle hus og meget andet – mens i lejer et sommerhus ud til vandet.

Du kan tage til Sjælland og København. Kigge over mod Sverige og måske kører derover, på vej mod Bornholm – Danmarks ferieø. Overalt i Danmark har du mulighed for at opleve naturen i shelter eller telt, hvor det er lovligt.

Sommeren byder store muligheder for dig, hvor du kan opleve nye steder i Danmark. Måske havde du aldrig overvejet at tage til Anholt, nu har du chancen. Det kan være, der venter noget, du ikke havde regnet med forude.

Vær’ med til at støtte lokalt, mens du holder sommerferie

Du behøver slet ikke rejse rundt i Danmark få at få noget ud af sommeren og det gode vejr. Der er med sikkerhed en masse udbud af sommeraktiviteter tæt ved dig. Så bliv i din hjemby og støt de lokale spisesteder, tøjbutikker og oplevelsessteder.

Over de sidste måneder har økonomien haft det ringe. Det går også udover de små lokale butikker, spisesteder og sportssteder. Støt dem i den svære tid og få en masse retur.

Vi må gøre, hvad vi kan for at opretholde de butikker og restauranter, vi holder så meget af. Så hvis der er en bowlinghal eller vandskisted, du holder meget af, så brug det på sommerferien. De har brug for din hjælp, og du har brug for ikke at kede dig derhjemme hele sommeren.

Author Image
administrator