Glade medarbejdere yder mere

Glade medarbejdere yder mere

Stress, jag og trælse madpakker giver ikke et godt resultat på bundlinjen. Hvis du vil have det bedste ud af dine medarbejdere, skal du sørge for at de er glade. Der skal være en god stemning på arbejdspladsen. Alle skal føle at de gør deres arbejde godt. Dine medarbejdere skal naturligvis også have en fair løn. Derudover kan du overveje en Frokostordning. Der er ikke noget som god og sund mad, der gør mennesker glade. Det gælder også for dine medarbejdere.

Frokostordning er en rigtig god investering

https://able.dk/ er en lækker og varieret frokostordning. Der er noget for enhver smag og det hele kan tilpasses efter jeres behov. Vælger du at investere i en Frokostordning, som en gratis fryns til dine medarbejdere, er det helt sikkert at du møder flere smil. Glade og tilfredse medarbejdere yder langt bedre end medarbejdere der har travlt, får dårlig mad og ikke føler sig værdsat.

Hele pakken er en endnu bedre investering

Ud over Frokostordning, kan du også vælge en frugtordning, en kaffeordning, en morgenmads ordning og en snackordning. Køber du hele pakken, ender det med at dine medarbejder slet ikke gider forlade deres arbejde og gå hjem.

Det er ikke bare pjat. Sund mad gør mennesker gladere. En chef der investerer i sund mad til sine medarbejdere, udtrykker at han eller hun, værdsætter medarbejderne. Jo mere du fylder på ordningen, jo bedre føler dine medarbejder sig behandlet.

Fair løn og gode rammer

Frokostordning er ikke det eneste du skal satse på. En fair løn er også vigtig. Gode rammer, med mulighed for fleks eller hjemmearbejde er også en rigtig vigtig ting.

Frokostordning når langt hos dine medarbejdere, men den holder ikke hele vejen. Hvis du ikke giver medarbejderne en ordentlig løn, men bruger penge på deres mad, kan det opfattes helt modsat af hensigten. Frokostordning og fair løn, samt de gode rammer går hånd i hånd. Til sammen giver de dig de allerbedste medarbejdere.

Sure Chefer er bare dårlige

Frokostordning, fair løn og gode rammer kan du kaste ud af vinduet, hvis du ikke har gode ledere. Sure chefer kan forpeste selv den fedeste arbejdsplads. Også selv om chefen sjældent viser sig. Den gode leder er synlig. Han eller hun er i godt humør fra morgenstunden og aldrig lunefuld. En god leder kan godt være en tydelig leder, uden at træde nogen over tæerne, så længe han ikke render rundt og spreder dårlig stemning.

Frokostordning, fair løn, gode rammer og dygtige ledere

Har du købt den gode frokostordning, med det sunde og varierede udvalg, og en frugtordning og giver du fair løn, gode rammer og har du ansat dygtige ledere, så er dit firma godt på vej til præmien for bedste firma i landet. Det bedste firma i landet kendes ikke på profitten, men måles alene på hvordan det behandler sine ansatte. Glade medarbejdere skaber også profit og render ikke fra deres plads i tide og utide.  

Author Image
administrator