Sådan får du fyldige vipper

Sådan får du fyldige vipper

Mange synes ikke at deres bryn og vipper er fyldige nok. Bryn og vipper er nogle af de få steder på kroppen, hvor mange stadig ønsker en god hårvækst. Derfor kan det være frustrerende for nogle, at der ikke er nok fylde i dem. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis man ønsker sig længere vipper og mere fyldige bryn. Øjenvipperne har en stor indflydelse på, hvordan resten af dit look ser ud. 

Giv dine vipper et boost med Revitalash

Det mirakuløse vippeserum Revitalash giver dine vipper et boost med en nærende effekt, som gør at dine vipper bliver stimuleret. Dette serum er altså med til at give dig flotte, lange og fyldige vipper over tid. Derudover er den forsigtig og beskytter mod beskadigede hårstrå, som er sensitive. Dette serum har fundet flere priser og allerede efter fire til seks uger, bør du kunne se forskel fra da du begyndte behandlingen med serummen. Du behøver heller ikke at være bekymret for om dine øjne reagerer negativt på serummen, da den er blevet udviklet af læger, er dermatologisk testet og derfor allergivenlig. Ydermere, er serummen vegansk og cruelty-free, som betyder at ingen har lidt under testningen af serummen. Du skal kun anvende serummen en enkelt gang om dagen. Det er vigtigt at du påfører den på et helt rent øjenområde. Der er til cirka seks måneders forbrug i en enkelt beholder. 

Hudplejeprodukter fra Revitalash

Det er ikke kun produkter til bryn og vipper som du kan købe fra Revitalash. Revitalash har nemlig også hudplejeprodukter, som du kan bruge for at rense dine vipper og dit øjenområde. For eksempel kan du vælge at bruge Revitalash Micellar Water Lash Wash, når du skal have vasket dagen af og få renset dine vipper og dit øjenområde helt i bund. Denne Lash Wash er god mod huden og er allergivenlig. Selvom du normalt ikke har sensitiv hud, bør du stadig overveje en øjenmakeupfjerner, der er skånsom mod huden – huden omkring øjenene er nemlig mere sensitiv end den hud du har i resten af ansigtet. Derudover er den også sikker at bruge mod vippe extensions. Du behøver derfor nemlig ikke at være bange for at dine lash extentions ryger af, når du bruger dette produkt til at rense med. 

Øjencreme med primer effekt, som dækker dine skønhedsfejl 

Efter du har brugt dit vippeserum kan du med fordel vælge at påføre en øjencreme, der fungerer som en primer. Med primer øjencremen fra Revitalash tilfører du øjeblikkeligt din hud i øjenområdet fugt og mindsker de mindste tegn på aldring. 

Trænger din hovedbund også til mere fylde? 

Revitalash har også udviklet en shampoo og balsam, som også kan hjælpe din hårpragt med at være mere fyldig end den før har været. Shampooen styrker dit hårs yderste lag og gør det mere slidstærkt. Samtidig bidrager den  også til en sund hovedbund og giver dit eget hårs naturlige fylde en hjælpende hånd. Balsammen virker på samme måde og er med til at blødgøre håret. Begge produkter skal hver især masseres ind i hovedbunden og virker i en til to minutter. 

Author Image
administrator