Romantiske oplevelser i luften

Romantiske oplevelser i luften

Har dig og din kæreste snart årsdag, eller mangler du bare en god gaveide til din bedre halvdels fødselsdag? Hvorfor ikke give dem en romantisk oplevelsestur i en luftballon? Hvis ingen af jer har højdeskræk, er det en sjov og anderledes oplevelse i kan have sammen og mindes mange år i fremtiden.  

Hvorfor lige en luftballon? 

Luftballonen kan dateres helt tilbage til 1700-tallet, hvor brødrene Joseph og Étienne Montgolfier viste, at en stofballon fyldt med varm luft faktisk ville lette fra jorden. Derfor er en tur i en luftballon en historisk oplevelse, som i helt sikkert ikke har prøvet før. Alt efter hvor i bor, er der mange forskellige startpunkter på luftballonsruten, og der er mange unikke ting i kan se fra luften af. Hvis en tur i en luftballon lyder som noget for dig og din udkårne, kan i finde romantiske oplevelser med Dream Balloon på denne hjemmeside, hvor du også kan booke en tur online i deres bookingsystem. Så snart din billet er købt, kan du booke dig ind på en af de ledige flyvninger. 

Du får et unikt overblik over Danmark 

Da du var barn, har du sikkert siddet på bagsædet af dine forældres bil og kigget ud på landskabet og tænkt over, hvordan træerne og markerne egentlig ville se ud oppefra. Nu har du muligheden med en tur i en luftballon, hvor du får et spændende og unikt blik ind i, hvordan det danske landskab faktisk ser ud. Fra luftballonen kan du både se marker, eventuelle dyr på markerne, træer og skove, samt landsbyer og de større byer i flyver forbi. I flyver langsomt forbi landskaberne, og i kan derfor nyde detaljerne og de unikke ting ved hver landsby eller skov, i kommer forbi. Dertil er hver luftballonstur unik, da luftballonen er styret af luften, og derfor kan man ikke vælge, hvor den skal flyve hen. En følgebil vil køre under jer, så i ikke skal være bange for ikke at kunne finde hjem, når i igen lander på jorden efter jeres time i luften.  

Lidt praktisk information om at flyve i luftballon 

Selvom det er super nemt for dig som luftballonspassager at flyve i luftballon, er der stadig nogle overvejelser i bør have, inden i begiver jer op i en ballonen. For det første er det en rigtig god ide at overveje, hvordan vejret skal være, den dag i vil flyve med luftballon. Hvis det blæser meget, er det ikke en god ide at begive sig op i en luftballon, da der her nemmere kan ske ulykker. Derfor kan arrangørerne risikere at aflyse ture, som skulle have foregået på blæsende dage, i sidste øjeblik. Derfor anbefales det at bestille en tur i en sæson, som ikke er så blæsende. For det andet foregår turene i timerne lige inden solnedgang eller lige efter solopgang, da udsigten og vejrforholdene oftest er bedst på disse tidspunkter. Derfor er det en god ide at overveje, om man gerne vil nyde en morgentur eller en aftentur alt efter, om man er A-menneske eller B-menneske. 

Author Image
administrator