Tager du vare på dit følelsesliv

Tager du vare på dit følelsesliv

Som mennesker bliver vi alle ramt af livets gang på godt og ondt. Dem der gør ondt er oftest også dem, som vi som mennesker pakker ned. Det er der ingen grund til, for faktisk kan de bringe dig videre til et bedre liv, hvor de gode følelser fylder mere og mere. Det kræver dog, at du tager ejerskab over dit liv og bearbejder de følelser, som ikke er hensigtsmæssige for dig.  

Professionel hjælp fra psykoterapeut i København 

De svære følelser kan være godt at få talt igennem med en professionel psykoterapeut, som kan være behjælpelig med netop de uhensigtsmæssige mønstrer du måtte sidde fast i. Men også at få råd og vejledning til at ændre dem. Det kræver selvfølgelig, at du bliver bedre til at se dig selv, hvilket en psykoterapeut på mange måder kan bistå med. Du kan se mere her i linket psykoterapeut København K

Investering i dig selv 

At tage vare på sig selv følelsesmæssigt bør ses som en kærlig investering. Dit liv kan i samspil med en psykoterapeut bedres, så sid ikke unødvendig fast i ked af det følelser for længe. Vi skal dog som mennesker forstå, at livet er forbundet med løbende tab på mange måder. Det være sig tabet af en ven, dødsfald, kæreste, mønstrer m.m. Men i tabet ligger der også oftest en dyb læring om kærligheden på godt og ondt, da vi konstant er i relationer til andre mennesker igennem hele livet.  

Det gode liv 

De fleste drømmer om et godt liv med kæreste, venner, børn og familie. Dog er vi vidne til gennem livet, at det er ikke alle der lykkedes hermed. Oftest fordi man er bundet op i forskellige værdisæt eller usunde mønstrer. Det at udvikle sig tilkommer alle, der gerne vil det gode liv. Trods det også kan være forbundet med smerte. Et liv fyldt op med sunde og givtige relationer kræver også at man er ærlig overfor sig selv og ser på sig selv med kærlige øjne. 

Desto før desto bedre 

Ens liv går hurtigere end man umiddelbart lige tror. Så sidder du fast i livet, så gør noget frem for ikke at gøre noget. For der kommer en dag, hvor du måske vil fortryde at du ikke gjorde noget. Drømme er til for at opfyldes og du er den, der skal få dem til at ske. Nogle drømme vil uundgåeligt være i samspil med andre. Dog kan der være uhensigtsmæssige reaktioner alt afhængig af, hvad vi render rundt med i bagagen etc. lavt selvværd. Reaktioner som kan gøre, at man ikke kommer i mål med sine drømme. Søg hellere hjælp før at problemerne vokser sig over hovedet, også hvis du og din partner sidder fast i problemer. 

Professionelt overblik 

Mange behandlere har oftest gennemgået egen terapi, hvilket gør at de har et bedre overblik og heraf har opnået udviklingserfaring på forskellige områder i livet. Dette er oftest gavnligt for de mennesker, de også skal hjælpe. Idet de heraf kan opfange og mærke andres lidelse.  

Author Image
administrator