Bliv bikini klar

Bliv bikini klar

Når vinteren atter engang er overstået, så kommer sommeren atter igen. Og med sommeren kommer solen igen. Og når solen kommer frem igen, så er det på tide at finde bikinierne frem igen. Hvem vil ikke gerne se godt ud, nu når vi alle kan vise vores kroppe frem. Men måske er det også på tide at finde sig nogle nye bikinier. Har du nogensinde hørt om bikini hipsters modellen? Hvis nej, så er det måske på tide at prøve bikini hipsters. 

Ny sommer, ny model 

I ved hvad man siger: nyt år, nyt mig. Dette kan også gælde somrene. Ny sommer, ny dig, ny stil. Hvert år har vi en dejlig cirkel, som går hele vejen. Vi viser os selv frem i solen, så går den væk og kulden banker på døren. Så pakker vi os selv ind. Men så kommer solen igen, og så kan vi vise os selv frem igen. Hvert år er det en ny chance for at genskabe sig selv og sin stil. Så hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så er det nu du får chancen for at lave det om! Hver ny sommer kommer med en ny chance, en ny dig! Så grib chancen! 

En mulighed for at genskabe sig selv og sin stil, er at prøve bikini hipsters modellen. Til dem som ikke kender modellen, så er der en anden form for bikini underdel. Den er større end almindelige bikini underdele. På den måde markerer den mere din egen underdel. Den viser dig frem på en anden måde. Det kan selvfølgelig være, at man allerede er glad for sine bikini underdele, men man ved jo aldrig, hvis ikke man prøver noget nyt i ny og næ. Så måske er dette sommeren til lidt eksperimenter? 

Sommer er tid til ferie, sommer er tid til strande 

Men hvorfor overhovedet have bikini til sommer? Hvorfor ikke nyde vejret og din stil et andet sted? Hvorfor lige steder hvor man næsten skal have bikini på? Hvorfor lige stranden? Stranden er et dejligt sted, hvor mange mennesker kan samles og nyde vejret og stemningen med andre. Forestil jer en strand uden andre mennesker. Det ville ikke fungere! Derfor er det vigtigt at andre folk er til stede også, når du er på stranden. Derfor kan stranden være et dejligt sted at være, når sommeren rammer, da det er et fantastisk sted at møde nye mennesker! Og hvordan fanger du så andre menneskers opmærksomhed? Svaret er god stil! 

Så hvis du ønsker at fange alle andres opmærksomhed og gøre dine venner jaloux, så skal du virkelig tænke på, hvad du gør ud af din stil og dit tøj. Det handler om at se bedre ud end alle andre. Eller i hvert fald se ud af det bedste dig. Altså gør dig så pæn, som du overhovedet kan. Men hvordan ved man, at man ser bedst ud? Det finder man kun ud af, ved at eksperimentere. Altså må du prøve nye stile og forskelligt tøj, for at finde hvad der bedst passer dig! 

Author Image
administrator