Derfor skal du file dine negle

Derfor skal du file dine negle


Vores hænder er noget af det første, andre møder, når vi interagerer med dem. Når du rækker hånden ud med nogen for at give dem hånden, kan hænderne være et udtryk for, hvor ren og hygiejnisk du er. Ville du selv have lyst til at give hånd med en, hvor hånden ser usoigneret ud? Sikkert ikke – og det er helt naturligt.

Læs med her om, hvorfor det er vigtigt, at du holder dine negle ved lige og filer dem.

Parat-start og hav hånden klar

Hvis du skal til en jobsamtale, eller hvis du skal møde dine svigerforældre for første gang, så vil du nok gerne give et godt førstehåndsindtryk. Der er sikkert også mange andre situationer, hvor det kunne være rart. Man siger, at folk danner et førstehåndsindtryk på under et sekund, så det er ikke meget tid, du har til at gøre et godt og positivt indtryk.

Noget af det, du kan gøre for at hjælpe dig selv på vej mod et godt indtryk, er at have pæne negle. Det betyder ikke, at du behøves at bruge dyre strømme af penge for at gå til en negleteknikker, men det betyder som minimum, at du skal eje en neglefil. Det er vigtigt, at neglene er pæne i kanterne, når man giver et førstehåndsindtryk, og det er som sagt ikke nødvendigt at gå til en negleteknikker, du kan sagtens klare det hele selv.

Faktisk kan kunstige negle nok være med til at give et dårligt førstehåndsindtryk, i hvert fald hvis de er meget lange. Så kan du godt se ud som en, der er ”bange for at få jord under neglene” for at bruge det udtryk – men det behøves ikke at forstås bogstaveligt.

fil til negle

Undgå at neglene sidder fast i noget

Du har sikkert prøvet det før: Du har lige taget nykøbte nylonstrømpebukser på, men nu er der allerede i et hul i dem, fordi der har siddet en flosset negl, som har revet hul på dem. Det er ikke bare træls, fordi det ser grimt ud, det er også træls for økonomien, fordi det betyder, at du skal ud og købe nye strømpebukser. Det kan du heldigvis nemt undgå, hvis bare du sørger for at file dine negle godt med en neglefil.

Undgå at kradse din partner

Hvis du har en kæreste, så kan I nok godt lide at ligge og nusse om hinanden. Du har måske før prøvet, at din kæreste så har en flosset negl, der river dig i huden. Det ødelægger fuldkommen den hyggelige nussetid, og det er bare ikke særligt rart. Det er ligeledes nok heller ikke rart for ham, hvis du har en flosser negl. Du kan sørge for, at ingen af jer har flossede negle, hvis bare du får inkorporeret en neglefiling i en af jeres rutiner.

Det tager ikke særlig lang tid at ordne sine negle med en neglefil, og udbyttet er stort. Så kan I nemlig begge to være sikre på at give et godt førstehåndsindtryk til andre samt være sikre på, at I ikke kradser hinanden.

Author Image
administrator