Find på gode dåbsgaveideer

Find på gode dåbsgaveideer


Er du inviteret til barnedåb? Det er altid hyggeligt at være med til at fejre et lille barn, der skal have sit navn. Som forældre gør man alt for at gøre dagen helt perfekt for barnet, selvom den lille ikke vil huske noget fra dagen. At være samlet i familiens og vennernes skød er dejligt, hvilket gør, at man gerne vil være med til at give dåbsbarnet en uforglemmelig dag. Som gæst skal man medbringe en gave, hvilket kan være et svært valg. Nogen forældre vælger at vedlægge en ønskeseddel, men hvad hvis man gerne vil give noget, som ingen andre gør? Gå i tænkeboks så du kan finde den helt perfekte dåbsgave.

Det er tanken der tæller

Dåbsgaver er et vidt begreb, da det kan være alt fra fine sølv ting til almindeligt legetøj. Som forældre er det praktisk at tænke forud, så nogen skriver så mange ønsker på som muligt, så der er noget til alle prisklasser. Ifølge statistikker ønsker mange forældre sig tøj til barnet i nogle større størrelser således, at de er klar til at barnet bliver større. Det er vigtigt at du køber en gave der kan byttes online eller i en butik i tilfælde af at barnet får den samme gave eller har det i forvejen.

lille pige

Her kan du finde fine dåbsgaver

Hos dåbsbutikken kan du finde mange gode bud på gaver til barnedåben. Du kan bl.a. finde fine pynteting i sølv som f.eks. en sko, sparebøsse eller krus. Det gode ved denne side er at der er noget i alle prisklasser. Det er meget forskelligt hvad man som gæster afsætter af budget til en barnedåbsgave. Det afhænger bl.a. af ens relation til barnet og forældrene. De nærmeste giver ofte for et større beløb i forhold til venner. Det er en god ide at bestille dåbsgaven i god tid så du er sikker på at den når at komme til tiden. Det er rigtig ærgerligt at være ude i sidste øjeblik, så du ikke når at få gaven hjem til barnedåben.

Det sikre valg

Hvis du gerne vil være sikker på at give barnet en gave, som forældrene kan bruge, så kan du enten vælge at give penge til f.eks. en børneopsparing eller et gavekort til en butik som barnet får tøj fra. Disse valg er altid brugbare gaveideer, da barnet hurtigt vokser ud af sit tøj og har brug for noget nyt. Ønsker du at give barnet en større gave, så kan det være en god ide at slå sig sammen med nogen andre. På denne måde kan I sammen købe en gave, der står på ønskelisten.

Følg din mavefornemmelse

Der er ikke en dåbsgave der er mere rigtig at købe end en anden. Uanset hvad vil forældrene sætte stor pris på at du kommer til barnedåben og har fundet på en god gaveide til deres barn. Det mest uheldige der kan ske, er at en anden køber præcis det samme som dig. Hvis du er kreativ og finder en hel unik gave, så garanteres du at give barnet noget, som inden andre gæster har købt. De gode gaveideer kommer til dig lige pludselig, så det er ikke til at vide hvornår det er det mest optimale tidspunkt at købe dåbsgaven.

Author Image
administrator