Lej et telt og hold konfirmationen hjemme

Lej et telt og hold konfirmationen hjemme

I disse tider kan det være svært at vide, hvordan og hvornår konfirmationerne kan holdes. COVID19-pandemien har sat en stopper for mange ting, og vi kan nu kun håbe på, at situationen snart bliver bedre.

Ikke desto mindre er der en masse spændte konfirmander og konfirmandinder, som glæder sig til at holde fest for deres familie, og det får de forhåbentlig lov til på et tidspunkt. Det er en god idé at forberede sig på at holde festen, selvom forholdene endnu er lidt usikre, og hvis i lejer et telt, kan den holdes hjemme på græsplænen.

Hold konfirmationen hjemme

Det er selvfølgelig dejligt at holde fest i nogle selskabslokaler af flere grunde. Der er personale til at tage sig af mad, rengøring og andre ting, man gerne er fri for selv at ordne på den store dag, og man er på den måde fri for at tage stilling til mange ting, fordi der er nogle andre, som har ansvaret for, at alt er i orden.

Når det er sagt, så er det netop også ansvaret og forberedelserne, der er noget af det bedste ved at holde festen selv. Man får lov at bestemme alt selv, og forberedelserne kan være et hyggeligt projekt, som du og dit barn kan have sammen.

Hvis du gerne vil holde konfirmationen hjemme i haven er der masser af muligheder for udlejning af telte på Sjælland, som du kan benytte dig af. Det er slet ikke dårligt med en havefest, og dine gæster vil helt sikkert elske det.

Styr på forberedelserne

Når det kommer til udlejning af telte er der selvfølgelig en masse forberedelser, man skal tage sig af. Når teltet er sat op, skal man også finde ud af, hvor mange stole og borde der skal bruges, og man skal også sikre sig, at man kan skaffe service nok til alle gæsterne.

Med udlejning af telte kan du ofte også udleje borde og stole det samme sted. Det kan være en stor fordel, og det er rart ikke at skal holde styr på mange forskellige kontakter. Ved udlejning af telte til fest finder du ofte de fine, store og velholdte hvide festtelte, og man kan også leje gulv dertil, hvis man gerne vil have det lidt finere. Det er en god idé at ringe og tage en snak med en, som står for udlejning af telte for at undersøge dine muligheder.

Afslappet stemning og fadøl

Hvis du vælger at gå med udlejning af telte og holder festen hjemme i haven, kommer du ikke til at fortryde det. Det er hyggeligt med en havefest, og stemningen bliver også anderledes afslappet, og det kan de fleste godt lide.

Med en havefest er der en række ting, som især gør stemningen endnu bedre. For eksempel kan du sætte fadølsanlæg op og præge stemningen i retning af noget hyggeligt og sommerligt. Hvis du gerne vil have en afslappet stemning, er en havefest i et telt et godt valg.

Hvis der er mange mindre børn i familien er det også en fordel at holde festen hjemme, for så er der altid plads til, at man kan gå ind på et børneværelse og lege, eller at man kan spille rundbold i haven.

Author Image
administrator