Dette skal du have med, hvis du skal på fisketur

Dette skal du have med, hvis du skal på fisketur

Hvis du skal til at ud på fisketur, så er der en række ting, du skal sørge for, at du har med. Her kan du læse en række af de ting, du i hvert fald skal have med. Der kan også være andre ting, der vil være gode at have med.

fiskestang

Fiskestang

Det er klart, at du skal have en fiskestang med, når du skal på fisketur. Du skal vælge en fiskestang i god kvalitet, for den skal jo kunne holde til lidt af hvert.

Blink

Du skal også sørge for at have noget, der fanger fiskens opmærksomhed. Det kan du f.eks. gøre med blink. Du kan vælge mange forskellige slags blink, så du skal nok kunne finde et, du kan lide.

Godt tøj

Det kan være en våd fornøjelse af være på fisketur. Derfor skal du naturligvis sørge for at have det rigtige tøj på. En fisketur kan hurtig blive træls, hvis du ikke har det rette tøj på. Hvis du bliver våd, så bliver det hurtigt koldt, og så er fisketuren ødelagt.

Madding

Hvis fisken skal bide på krogen, så skal der være noget, som den er interesseret i. Du skal altså sørge for at have noget madding. Du kan købe madding, men du også vælge selv at grave regnorme op og sætte på krogen. Det er helt op til dig selv, hvor primitiv du har lyst til at være.

Knive

Når du fanger en fisk, så skal du også have muligheden for at sprætte op. Det er vigtigt, at du har en god kniv i rustfrit stål, og så skal du naturligvis vide, hvordan man gør, så du ikke skader fisken mere end nødvendigt. Når den først er kommet op af vandet, så skal det gå hurtigt. Hvis du ikke har forstand på, hvordan du gør, så kan det være en god idé at tage en med, der har forstand på det.

Krogskærper

Hvis dine kroge ikke er skarpe, så skal du sørge for at have en krogskærper, så du skal slibe dem til igen. Det er synd, hvis fisken skal bide på noget, der ikke er skarpt. Derfor skal du sørge for at have skarpe kroge.

Opbevaringskasse

Man skal have en del ting med, når man skal ud og fiske. Derfor har man også brug for at kunne opbevare det et sted. Du skal derfor have en opbevaringskasse, som du kan tage med. Du kan med fordel få en opbevaringskasse med rum, så du nemt kan have et overblik over, hvad du har med.

Hjul

Medmindre du vil medefiske, så skal du sørge for at have et hjul, når du skal ud og fiske. Hvis du passer godt på dit hjul, og det er i god kvalitet, så kan dit hjul holde i mange år.

Line

Du skal selvfølgelig sørge for at have en line til at sætte på hjulet, når du skal ud og fiske. Du kan både vælge mellem nylon-line og fletline. En line er nødvendigt, når du skal have dine blink igen efter at have kastet dem ud i vandet.

Author Image
administrator