Mangler du flotte billeder til stuen?

Mangler du flotte billeder til stuen?

Stuen spiller en helt særlig rolle i hjemmet, og det er her, familien kan samles. I en stue er der plads til alle familiemedlemmer, og her kan der snakkes om løst og fast og deles oplevelser fra ugens løb. Af den grund er det også vigtigt, at man føler sig tilpas i stuen, og at den afspejler familiens personlige stil. Man kan for eksempel eksperimentere med forskellige farver, mønstre og billeder, der kan hænges op og pynte på hele stuen. Heldigvis findes der masser af flotte billeder, som kan gøre hele forskellen for ens stue.

Et dejligt hjem 

Vi ønsker os allesammen et skønt hjem, hvor vi kan føle os tilpas og trygge. Et hjem hvor der er plads til alle familiens medlemmer, og hvor man kan falde til ro i trygge rammer. Det er vigtigt, at et hjem passer til sine beboere, og på den måde skal man lade sin indretning afspejle familien. Så elsker man at rejse, kan man med fordel stille sine rejsesuvenirs frem på hylderne, og er man musikelsker, kan man stolt stille sine musikplader frem, så gæsterne kan se dem. Børnenes tegninger kan indrammes og hænges op på væggene, og guitaren kan få lov til at stå i hjørnet. 

Flot kunst 

En stue kan virkelig blive pyntet op ved hjælp af kunst på væggene. At anskaffe sig billeder til stuen kan gøre hele forskellen, og det er skønt at give sin stue prikken over i’et. At hænge billeder op i stuen, kan være med til at give rummet mere liv, og de rigtige farver kan skabe en helt særlig stemning. Samtidig har nogle billeder en evne til at skabe mere lys i stuen, hvilket kan få rummet til at virke større. Man kan på den måde bruge billeder til stuen til at ændre en del på et rums udseende og få det til at fremstå mere efter ens personlige stil.  

Stuen som samlingssted 

Der er mange gode grunde til at prioritere indretningen i stuen. For på mange måder er stuen det vigtigste rum i hjemmet, og det er særligt vigtigt, at dette rum er indrettet fint og efter alles ønsker. Stuen er ikke blot det rum, hvor man som familie kan se en dejlig film, men også det rum, hvor man ofte sidder og hygger med gæster. Her er der nemlig rigeligt med siddepladser, og man kan sidde og nyde sit glas rødvin i godt selskab. Og så hjælper det selvfølgelig, hvis stuen er hyggeligt indrettet. Det kan især kunst på væggene hjælpe med, og på den måde er billeder til stuen helt essentielle. Så er det også oplagt at diskutere kunst, stilarter og kunst epoker med sine gæster, og høre deres holdninger til den nye Picasso plakat. Det fede ved at have kunst i stuen er også, at mulighederne er mange, og at man kan vælge mellem tusindvis af plakater og massevis af kunstnere. Så foretrækker man de klassiske portrætter, de abstrakte malerier eller mere grafiske tegninger, kan man sagtens finde det rette kunstværk til hele familien.  

Author Image
administrator